Monday, July 4, 2011

bulan julai dah tibe..

Assalamualaikum..

hai semua..hopefully sihat la ye..sape yg tak sihat tu makan2 la ubat..lately tengok ramai yg demam, batuk, & selesema..termasuk la my hubby kat umah tu..

akhir2 bulan lepas terasa sangat bz..kursus sana sini..maklum la nak convert sistem baru..camtu la jadinya..nak update blog pun rasa malas je..just dapat blogwalking..kire ok la tu kan..

ni dah tibe bulan 7..sekarang ni awal bulan..banyak gak la keje2 nak dibuat..nak kene masukkan ape2 yg patut ke dalam sistem..nak claim ot la ape la..kalau tuk aku sorang je memang tak kesah..tapi ni utk staff lain..walaupun tak ramai hanya 7orang je termasuk aku..tapi jenuh gak tu nak mengadap komputer ni..

lately kesihatan pun agak kurang memberangsangkan..selalu pening..lagi2 la bile duduk/diri lama2 ni..maklum la..orang darah rendah memang camni kan..tapi cam kerap lak akhir2 ni..nak kata ada 'isi' tu tak tahu lagi la..lum tibe masa yg sesuai utk test..hopefully memang ada..nak sangat..!!!hubby pun dah tak sabar sangat tu..

nafsu makan lak menjadi2 sekarang ni..aku biakan je la..sebab dah tak sanggup nak sekat2..orang darah rendah ni cepat nak pengsan..aku lak kalau lapar cepat lak rasa pening..so akhir2 ni aku terpaksa la stand by biskut dekat dalam kereta/ofis..bile rasa melayang je aku ngap..mana la tak gemuk kan..hee~~

cakap pasal gemuk..mak mertua pun dah tegur..dia kata aku dah nampak gemuk sikit..dia kata lagi..nanti mengandung kang gemuk la..tapi kenakalan aku wrestling my hubby tetap sama..hehe..berat badan my hubby 2x ganda berat aku..leh la tahan lagi sekarang ni..agaknya kalau aku dah gemuk kang baru dia rasa sakit kot kene wrestling..

ok la..pale dah pening ngadap komputer ni..aku nak pegi melantak jap..nak rest kan mata ni ha..jumpa lagi la kat lain entry nanti..daa...

2 kata-kata orang ramai:

mama comel said...

yeay!! semoga aishah cepat2 dapat kawan ye mak ngah...:D

honey_neeza said...

suh aishah doakn makngah byk2 tau..nnt aishah dpt kwn..;)

Klik dan Menang!

Preview Rakan Blogger!