Monday, July 25, 2011

dah cantik la..

Assalamualaikum..

selamat malam semua..hehe..suka sangat..nape???sebab blog ni dah makin cantik la..hasil bantuan my hubby..

ni nak timang sikit hubby aku ni..dia memang terer bab-bab wat blog/website/komputer ni..memang dia pandai..tapi aku..???memang tak bape tau..malas nak amik tau..penat pale hotak ni nak pikir banyak2..dia memang otak serba boleh..

kitorang memang banyak blog..tapi tu la..tak bape nak aktif pun..yg ni lain sikit..memang aku buat blog ni utk aku menaip lagi2 bile free kat ofis tu..hubby pun sokong je..siap perli2 lagi..*yela..selalu separuh jalan je buat*..

nape aku tak buat website je..???tak nak la..memang la lagi lawa..lagi best..tapi nanti aku tak reti nak update..hehe..biasa la..budak malas nak belajar lebih2..kang ada yg dapur tak berasap lak kang..

dah2..kang panjang lak aku membebel kat sini..saje je tulis entry malam2 ni sebab suka sangat dgn sikit penambahan kat blog aku arini..*esok2 nak paksa hubby cantikkan lagi*

ok..daa...selamat malam..

2 kata-kata orang ramai:

c genk bah ne said...

cantik2
lebih2 lagi kaler purple hehhe

c genk bah ne said...

cantik2
lebih2 lagi kaler purple hehhe

Klik dan Menang!

Preview Rakan Blogger!