Thursday, July 7, 2011

rindu..!!!

Assalamualaikum..

hai korang..sihat???harap sihat la ye..aku ni lak dah start sakit tekak..dah 3ari dah cam nak demam je..tapi wat tak tahu je dah la..nanti takde la rasa nak sakit..hee~~

entri arini nak cakap pasal rindu..korang pun mesti ada orang yg korang rindu kan..cam aku gak la..tapi aku rindu kat ini rang la..mane???

taraa..

.

.

.

ni la orangnya..hubby kesayanganku..terasa rindu sangat lak..duk serumah..tapi rindu gak..lately masing2 asyik busy je..aku selalu balik lambat..sampai umah dah kul6..kul6 lak dia dah pegi main bola..maghrib kang baru balik..time dia balik aku ngah sibuk masak kat dapur..dapat makan sam2 kire ok la tu..tapi pastu buat keje masing2 balik..biasanya dia la yg lebih busy..sampaikan aku pun terpaksa tolong wat keje dia sementara dia makan..*kesian hubby aku ni*..dia kalau dah buat keje..memang tak leh la nak kacau..ada tak pepasal kene maki lak kang..tu memang pantang dia la..aku tak dapat la nak bayangkan kalau anak kitorang kang kacau dia wat keje camne..ish3..

so bile aku takde kawan nak borak..aku main game sampai mengantuk..lately tak tahu la nape aku asyik rasa ngantuk je..keje nak tido..nak kata letih tak sangat pun..cam biasa je..tapi entah la..hubby masuk bilik je aku dah mamai2..dia baring sebelah..aku lak dah lena..tak sedar diri sampai la pagi..dia pegi keje aku tido lagi..untung2 dia balik breakfast kul7..dapat la breakfast ngan aku..tapi jarang la dia dapat wat camtu..erm..rasa rindu la nak duk berdua berborak bergurau..

terasa nak amik cuti..tapi urusan keje belum mengizinkan..tunggu la dah tengah bulan kang camne..rindu sangat nak spend time dgn dia..i try my best 4 u dear..

sebelum aku terus beremosi..baik aku stop dulu..huhu..ok la korang..daa..

**semoga korang dapat jumpa dengan orang yg korang rindu..

2 kata-kata orang ramai:

oshin-jamel said...

sme la kite....skait tekak..tp best tao bile skt tekak mnm ais..heheh!!

alahai..ciannye kan..sbr aje la k..nnti en somi dah x bz leh la manje²!! :)

honey_neeza said...

ala..tp sy xsk mnum ais la..en.suami je yg sk..

ish..dh ckup sbr la ni..sbb 2 diam je..ble la msing2 xbz ni..rndu..!!!

Klik dan Menang!

Preview Rakan Blogger!