Wednesday, July 6, 2011

segmen cx's : bloglist UiTM di Hatiku

Assalamualaikum..

sedang BW terbaca blog almira alwani ni..tetibe rasa nak join segmen yg dia join..yela..aku kan ex-student uitm..yeah..uitm di hatiku..hee~~

"saya bangga menjadi warga Uitm kerana Uitm adalah satu2nya universiti utk bumiputra di negara ini..kerana Uitm la saya dapat segulung diploma dalam bidang kejuruteraan..*cita2ku akhirnya tercapai jua..walaupun ada diploma je*..kakak saya dapat segulung diploma & segulung ijazah..dan tak lupa juga adik saya yg baru lepas konvo bln5 lepas memegang segulung ijazah dalam bidang senibina..ya..kami adalah keluarga kelahiran Uitm..hee~~ kerana Uitm la saya dan adik beradik dapat meneruskan pelajaran..dengan yuran yg rendah & berpatutan..fasiliti yg banyak..tempat yg best..kerana Uitm juga la saya tak pandai pakai baju singkat2 & ketat2 ni..tak pandai pakai seluar ketat2..sebab ape..sebab Uitm sangat tegas dalam etika berpakaian..saya & adik sangat suka menyanyikan lagu Uitm Di Hatiku bile cuti sem..waa..rindunya saat tu..sampai sekarang masih rindukan suasana belajar di Uitm..yeah..Uitm tetap Di Hatiku..miss u la pakgad Uitm..*must include k*terlalu banyak kenangan bersama kawan2 di Uitm..miss u olls.."

saya merupakan pelajar Uitm Pulau Pinang jurusan Diploma Kejuruteraan Elektrik & Elektronik*dis 2005-april 2009*

2 kata-kata orang ramai:

NasZ said...

yeah..uitm di hatiku gak..huhu..

Jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...

cx's said...

hey dear. thnks sudi join. but u tk ltk link dkt komen box aye eh? knp tkde?

Klik dan Menang!

Preview Rakan Blogger!