Saturday, August 6, 2011

Mahu Dudel Free?

Assalamualaikum..

hai korang..puasa tak???hehe..arini memang malas nak buat entri..tp tibe2 nak join contest ni..

kalau nak join gak..klik je banner bawah ni..


menurut syarat di atas..anda perlu bodek CC tuk dapat dudel free ni..

nak kene bodek ni yg tak bape pandai..tapi sebab dudel free punye pasal..kene la wat ayat bodek..

'Cik Cempaka..saya nak dudel free sebab dudel yg Cik Cempaka buat tu cantik2..comey sangat2..macam tengok komik jepun+korea je..Cik Cempaka punya la yg paling menambat hati..*adus..nak terpengsan bile tengok..*..saya try buat sendiri..tapi tak pernah nak menjadi..makin hodoh ada la..huhu..tolong la Cik Cempaka..bagi la dudel free kat saya ni..tolong la..tolong la..'

ok..sekian..

*jom klik sini ramai2..*
Link

3 kata-kata orang ramai:

DoodleLicious said...

hye neeza

haha, bodekan yang cemerlang ^__^

thanks ya join

honey_neeza said...

hahahaha..wlcome..

c genk bah ne said...

good luck ^_^

Klik dan Menang!

Preview Rakan Blogger!