Thursday, August 11, 2011

selamat datang..!!!

Assalamualaikum..

aku memang ngah gile berdudel sekarang ni..sampai mimpi pun mimpi buat dudel..best pulak bile dah dapat buat dudel ni..ok la..ni dudel baju kebaya..1st time buat dudel bertudung + baju kebaya..ada yg baju kurung..tapi buruk gile..taknak publish..hahaha

ni 1st time gak aku main bantai lukis..selama ni aku tengok la sape2 punya jadi inspirasi..*time tu bongek lagi nak buat dudel ni*..tapi sekarang dah ok sikit..dah pandai bentukkan sendiri..

hehe..nak ikut kata CC..ada trademark sendiri..ni ngah try2 la buat ikut gerak tangan sendiri..

*kalau nak tau..Cik Cempaka tu la inspirasi paling besar tuk aku belajar buat dudel ni..suke sangat tengok dudel2 yg dia buat..sebab tu 1st dudel aku buat tu ada rupa dudel cam dia buat..tapi aku punya buruk gile..CC punya comey sesangat..hee~~*

5 kata-kata orang ramai:

cx's said...

wah!! da pndi buat doodle la :) gud3. btl ckp awk.. bile da wut doodle, rs seronok n gian nk wut lagi. huhu

honey_neeza said...

hehe..tau xpe..smpai kt ofis pun senyap2 wt dudel..ni nk ry xtau la projek kuih ry tlakasana ke x..kang xppsl kuih ry dudel je ada..hee~~

c genk bah ne said...

wah bahaya ne..smpi mimpi wat dudel...

honey_neeza said...

tau xpe..tp jp je 2..nnt lm2 dh jd mls nk wt..

honey_neeza said...
This comment has been removed by the author.

Klik dan Menang!

Preview Rakan Blogger!