Friday, July 29, 2011

dah mula rindu sangat pada mereka..

Assalamualaikum..

pagi semua..pagi ni agak emo sikit..sebab perasaan rindu yg amat dah mula datang..dah tak tahu camne nak elakkan lagi..hua..rasa nak nangis..rindu kat family yg teramat sangat..last berkumpul 28mei lalu..tapi rasa cam dah setahun tak jumpa..ish..camni ke perasaan di awal perubahan status (single-married)..

dulu before kawin tiap minggu balik umah mak..diorang pun selalu gak balik..so memang jumpa la..aku lak memang rapat dengan anak2 sedare aku tu..jaga dari kecik sampai ke besar..ish..mana tak rindu jadinya..


lagi2 si kecik ni..masa dalam pantang pun aku tolong tido kan ape semua..sekarang ni dia dah semakin besar..dengar kata dah pandai duduk..dah belajar merangkak..ada gak ikut sikit2 perangai aku masa kecik dulu..lagi la bertambah rindu jadinya..

wahai hati..bersabar la ye sampai ujung bulan depan..nanti kite jumpa semua masa raya..*tak sabarnya la rasa hati ni*..

1 kata-kata orang ramai:

c genk bah ne said...

best dpat kumpul ramai2

Klik dan Menang!

Preview Rakan Blogger!