Wednesday, August 3, 2011

Contest : Siapa nak cursor special

Assalamualaikum..

1st time nak buat contest ni..hopefully ada la yg berminat nak join..

senang je nak join..
syarat-syaratnya adalah:

1. tepekkan gambar kat atas tu beserta link ke entri ini..
2. follow this blog..bagi memudahkan pemberian hadiah & juga sebarang update utk contest ini..
3. buat entri ringkas..bagitahu nape nak cursor ni..
4. upload gambar yg anda ingin jadikan sebagai cursor (tak kesah la gambar sendiri ke ape ke..gambar kucing kesayangan korang pun boleh gak..hee~~)
5. tag nama rakan anda..taknak pun takpe..;)
6. linkkan entri korang tu di dalam ruangan komen di bawah entri ini..

Tarikh tutup : 9 Ogos 2011

5 pemenang bertuah akan di pilih secara undian..

Sekian,terima kasih..

3 kata-kata orang ramai:

AreNieZa said...

comfrm la nieza join... kikiki

honey_neeza said...

jemput2..

AreNieZa said...

http://stopdreamingstrataction.blogspot.com/2011/08/contest-siapa-nak-cursor-spesial.html
da siap

Klik dan Menang!

Preview Rakan Blogger!