Tuesday, August 2, 2011

dah bertukar..

Assalamualaikum..

hepinye rasa..sebab cursor dah bertukar..hehe..thnaks to my hubby..dia yg buat tengahari tadi..comel..suke sangat2..en.hubby suruh buat contest..dia nak bagi cursor spesial tuk sape2 yg menang..malam kang la aku buat contest tu..nak bincang dulu ngan en.hubby tercinta..

agak2 ada ke orang nak join contest tu nanti..erm..nebes pun ada gak ni..

2 kata-kata orang ramai:

cayob said...

Jalan-jalan di bulan ramadan,

Hai salam, waaaa cantiknya blog...awk nak tahu, terkejut sya lihat mouse sya jadi lain..bila di blog awk...pandainya awk buat ye...teruskan update...semoga berjaya and


Selamat Berpuasa ye,

Alang-alang saya dah datang, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

honey_neeza said...

thnx..

Klik dan Menang!

Preview Rakan Blogger!