Friday, June 17, 2011

Segmen Simple : Kalaulah ...

Assalamualaikum..


pagi2 ni rasa nak join segmen abang naser..rasa cam menarik je..korang nak join..klik banner tu..

senang je nak join segmen ni..lagipun simple je..

kene wat 1 entri cam saya buat kat bawah ni..

-> kalaulah aku kaya, aku nak beli tanah banyak2 buat ladang sayur..

-> kalaulah aku tak rabun, boleh aku jadi pilot..hee~~

-> kalaulah aku tak payah keje, aku nak tido je..

-> kalaulah aku cantik, mesti dah jadi model..haha

-> kalaulah aku bijak, aku nak cipta alat2 yg menyenangkan para surirumah..

-> kalaulah aku tak buat blog, tak dapat la aku nak berblogwalking & join segmen2 camni..

hahaha..dah2 la tu..kang banyak lak melalut..korang2..jom join segmen ni..kite berangan jap di ari jumaat yg indah ni..esok lusa dah cuti..yea..

ok..daa...

11 kata-kata orang ramai:

NasZ said...

memang sempoi..hehe..thanx sebab join..

jom terjah geng2 yang join segmen ni gak..

LIST SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

mama comel said...

ahahaha...syaqila..tgk mak ngah kamu berangan jadi model..lalalala~

Surayah said...

singgah sini dan follow
dri segmen
Nasz

honey_neeza said...

ala..mama syaqila 2 dengki..haha..jom syaqila..kite berangan sm2..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hehehe..nice and kelakar lah U ni :D

honey_neeza said...

hafeezah:hehe..nama pun kalaulah..mesti la yg mrepek2 kuar..

Eera Shera said...

salam.singgah sini..suka kalau yg last tu.hehe..sy join jugak

http://eerashera.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-kalaulah.html

Pemuda Harapan said...

dtg singgah dr segmen abg ben...huhu,,best ke jd model??hehe..xpyh la nak posing2 depan orang...mcm xelok jer..huhu

BajinganCinta said...

singgah sini...:)

yana said...

singgah cne jap...heheh

Dari segmen Abg Nasz

EiZaRaZiErYa said...

ehehee....tinggi angan2...btw, blowgwalking here from blog nasz~ wink3 >_<

Klik dan Menang!

Preview Rakan Blogger!